Datorita colaborarilor de succes avute atat cu producatorii cat si cu clientii nostrii putem oferta o gama variata de produse si servicii la preturi competitive dupa cum urmeaza:

  • Materiale chimice performante pentru constuctii si industrie. Partenerii nostrii utilizeaza tehnologii moderne de fabricatie  si colaboreaza cu cei mai importanti furnizori de materii prime, solutii si echipamente din industria lacurilor si vopselelor. Acestia dispun de laboratoare proprii pentru: incercarea, testarea, dezvoltarea si proiectarea produselor fabricate si comercializate.
  • Oferim servicii de: colorare si imbunatire a performantelor produselor de acoperire; ambalare si redozare de produse chimice lichide ADR. Prin partenerii autorizati oferim si servicii de aplicare la cel mai inalt nivel, pentru materialele speciale si decorative fabricate si garantam durabilitatea sau alti parametrii specifici. Tipuri de servicii de aplicare oferite: pardoseli epoxidice; vopsele pentru acoperisuri; hidroizolatii pe baza de cauciuc acrilic si membrane poliuretanice; vopsele industriale; vopsele de marcaj rutier; vopsele anticondens; tencuieli decorative, etc.
  • Produse principale: Hidroizolatii lichide pe baza de cauciuc acrilic; Pardoseli epoxidice; Amorse de consolidare si compatibilizare; Lacuri epoxidice; Chituri epoxidice; Vopsele lavabile; Vopsele, grunduri si lacuri alchidice; Vopsele speciale pentru acoperisuri; Tencuieli decorative; Decapanti de vopsele si adezivi; Diluanti pentru vopsele si adezivi; Solutii de dizolvare cauciuc si mase plastice; Detergenti pentru pardoseli; Detergenti pentru autovehicule; Adezivi neoprenici; Adezivi acrilici; Impregnanti, baituri, lacuri si vopsele pentru lemn; Degresanti; Vopsele de marcaj rutier; Vopsele industriale pentru metal si lemn; etc.
  • Produse chimice de uz industrial – acizi, reactivi, sticlarie de laborator. Dintre produsele pe care le comercializam, enumeram: saruri anorganice, saruri organice, degresanti, decapanti, detergenti, diluanti, lacuri, grunduri, adezivi pentru PVC, hârtie, lemn, reactivi si substante chimice pure si de uz alimentar.
  • Echipamente de lucru si consumabile medicale. Societatea noastra a dezvoltat continuu activitatea de comercializare a echipamentului de lucru pentru medici si asistenti medicali ce isi desfasoara activitatea in spitale, clinici medicale, cabinete de stomatologie si veterinare. Materialele folosite sunt din bumbac in amestec cu polyester (67/33), usor de intretinut iar modelele sunt croite in linii moderne si confortabile, fiind executate intr-o gama larga de culori: alb, verde, galben, rosu, orange, violet, sau ce culoare doreste clientul. Beneficiind de sprijinul partenerilor nostrii putem onora cu usurinta comenzi ce cuprind serii mici de modele, personalizate dupa dorinta clientilor nostri: camasi, tricouri, sorturi, hanorace, etc. In parteneriat cu ateliere de croitorie si marochinarie, firma noastra comercializeaza diverse modele de genti medicale profesionale: de urgenta, pentru medicii de familie sau pentru laboratoare dar si genti de voiaj, rucsacei si sacose pentru shopping. Societatea noastra poate personaliza produsele prin transfer termic, ceea ce duce la micsorarea pretului pentru produsele personalizate prin acest procedeu.